Skip to content
Brändi

Uudenmaan Pelastusliitto

Sitely suunnitteli Uudenmaan Pelastusliiton uuden visuaalisen ilmeen ja vastasi uudistettujen verkkosivustojen toteutuksesta.

Brändiuudistus näkyviin kaikissa kohtauspisteissä

Uudenmaan Pelastusliitto (UPL) on perinteikäs pelastusalan järjestä, joka edistää toiminnallaan turvallisuutta normaali- ja poikkeusoloissa sekä arjen häiriötilanteissa. Liiton jäsenistö muodostuu muun muassa alueyhdistyksistä, jäsenpalokunnista, kuntajäsenistä, kannatusjäsenistä sekä muista yhteisö- ja jäsenistä. Sitelyn kanssa toteutetun brändiuudistuksen tavoitteena oli virkistää UPL:n brändiä ja visuaalista ilmettä kunnioittaen liiton perinteitä ja arvomaailmaa.

upl

Tavoitteena uudistettu ilme historiaa kunnioittaen

Uudenmaan Pelastusliiton tehtäviin kuuluvat turvallisuuden edistäminen, sopimuspalokuntien koulutus sekä turvallisuuskoulutusten järjestäminen yksityisille henkilöille, yhteisöille että yrityksille. Järjestöpuolella toimintamuotoja ovat yleinen palokuntatoiminta sekä palokuntien nais-, nuoriso- ja veteraanityö.

Brändityön lähtökohtana oli saada mielikuva pelastusliiton toiminnasta mielenkiintoisemmaksi ja modernimmaksi eri kohderyhmille kuitenkin pitkää historiaa kunnioittaen. Uudistetun ilmeen avulla on myös tarkoitus tavoittaa uusia kohderyhmiä, jotka ovat kiinnostuneet järjestön toiminnasta sekä pelastustoimesta yleisesti.

upl-sivut

Näin autamme ratkaisemaan haasteen

Uudenmaan Pelastusliiton brändiuudistus aloitettiin määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin ydinelementit.

Brändityön ohessa toteutettiin myös kansainvälinen palokuntanuorten leirin verkkosivusto. Verkkosivuston tarkoituksena oli tarjota tietoa leiristä kävijöille, mahdollisuus osallistua mukaan sekä hakea avoimiin työtehtäviin.

Yhteistyö Uudenmaan Pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa on jatkunut verkkosivu-uudistuksella sekä muiden digitaalisten kanavien kehitystyöllä.

eldis

Miten projekti onnistui?

”Työskentely Sitelyn kanssa antoi meille mahdollisuuden uudistaa ilmettämme ja verkkorajapintoihin liittyviä prosessejamme systemaattisesti ja tarjota uudistettu käyttökokemus asiakkaillemme.”

Uudenmaan Pelastusliitto

 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos on Suomen johtavia johdon valmennus yrityksiä, jonka missiona on tehdä työelämästä elämisen arvoista. Novetos valitsi Sitelyn kumpp...

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...