Asiakastarina: Upgrade Edu

Upgrade Edu on pelillistämiseen erikoistunut yritys, jonka tavoite on jakaa pelillistämisen ja pelillisen opettamisen osaamista ja onnistumisia yrityksille, kouluille, yhdistyksille ja opettajille. Pitkään opetusalalla toimineet yrittäjät ovat jo toista vuosikymmentä tehneet lukemattomia opetuskokeiluja, kouluttaneet eri kouluasteiden opettajia, tuottaneet pelejä ja opetusmateriaalia sekä luennoineet pelillisyydestä.

Vuonna 2019 nämä neljä ammattipedagogia päättivät lähteä viemään pelillistämisen ilosanomaa ja osaamistaan eteenpäin isolla vaihteella: syntyi Upgrade EDU Oy.

Upgrade Edu

Asiakas

Upgrade Edu

Tarve

Uudet nettisivut, huoleton ylläpito, materiaalipankki, tiedostolataukset

palvelumme

Nettisivupaketti

kotisivut

www.upgrade-edu.fi
Upgrade Edu

Haaste: Pelillistävät kotisivut hakusessa

Kouluttamisen, luennoinnin ja muiden työtehtävien ohessa verkkosivujen ja materiaalipankin ylläpito alkoi pian tuntua turhalta taakalta, joten yritys päätti ulkoistaa nettisivujen ylläpitovastuun Sitelylle.

Sivuston tärkein asia oli, että niistä välittyisi pelit ja pelaaminen sekä kaikki materiaalit pitäisi pystyä lataamaan helposti.

Pelillistävät sivut syntyivät

Sitelyn toteuttamat uudet verkkosivut toimivat yrityksen käyntikorttina, materiaalipankkina ja kontaktointikanavana.

Sivut valmistuivat edellä aikataulusta ja välittävät juuri halutun pelifiiliksen.

Upgrade Edu

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Upgrade Edun kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

Upgrade Edu
Kotisivujen uudistaminen itse tuntui vaikealta ja pitkältä prosessilta. Onneksi valitsimme Sitelyn tekemään kotisivut puolestamme. Lopputulos oli sellainen, jota juuri haimme.

Mies, 36

Opettaja

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös