Skip to content
Verkkosivut

Tankkauspartio

Sitely uudisti Tankkauspartion verkkosivuston vastaamaan nopeasti kasvaneen yrityksen tarpeita ja palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmin.

Sitely uudisti Tankkauspartion verkkosivuston vastaamaan paremmin nopeasti kasvaneen yrityksen tarpeita. Uudistuksen keskiössä oli myös halu tarjota yrityksen asiakasryhmille entistäkin parempaa palvelua.

Tavoitteena parempi palvelu

Tankkauspartio on tankkaus- ja lämpöpalveluja erityisesti työmaille tarjoava polttoainelogistiikkayhtiö. Yritys erottautuu kilpailijoista nopealla ja joustavalla palvelullaan. Yritysten lisäksi Tankkauspartio palvelee myös kotitalouksia venetankkauksissa ja lämmitysöljyn täydennyksissä.

Sitely uudisti Tankkauspartion verkkosivut vastaamaan ulkoasullisesti kasvaneen yhtiön muuttunutta brändi-identiteettiä sekä tarjoamaan asiakkaille helpon ja nopean kanavan ottaa yhteyttä. Sitely auttoi Tankkauspartiota myös löytämään kokonaisvaltaisemman ratkaisun myynnin ja markkinoinnin tueksi.

Hyvät pohjatyöt onnistumisen edellytyksenä

Projektissa lähdettiin liikkeelle kartoittamalla Tankkauspartion tärkeimmät kohderyhmät ja heidän tarpeensa. Työpajoissa muodostettiin ostajapersoonat, pureuduttiin asiakaskunnan haasteisiin ja kaivettiin brändin syvintä olemusta esiin. Työpajoissa kerrytettyä tietoa hyödynnettiin verkkosivujen ulkoasun, käyttökokemuksen ja sisältöjen suunnittelussa.

Tankkauspartio halusi uudella verkkosivustolla palvella asiakkaitaan paremmin ja välittää selkeästi kuvan siitä, mitä arvoja yritys edustaa ja miten se palvelee erilaisia kohderyhmiä ja tarpeita. Edellinen sivusto keskittyi lähinnä työmaiden tarpeisiin, mutta laajentuneesta palveluvalikoimasta haluttiin antaa kattavampi kuva. Verkkosivujen julkaisujärjestelmäksi valittiin HubSpot CMS sen huolettomuuden ja helppokäyttöisyyden sekä kattavien, myyntiä ja markkinointia helpottavien ominaisuuksien ansiosta.

Jatkosuunnitelmissa on muodostaa prosessi jatkuvaan sisällöntuotantoon, kehittää markkinoinnin automaatiota ja parantaa asiakaspalvelua entisestään extranet-sovelluskehityksellä.

tankkauspartio - tilausprosessi

Yhteistyö jatkuu myös projektin jälkeen

Projekti saatettiin maaliin aikataulussa ja hyvällä yhteistyöllä, mutta pienenä yllätyksenä matkan varrella tuli Tankkauspartion edellisen verkkosivuston syvä integraatio heidän ajojärjestelmäänsä, jota ei voinut suoraan kytkeä uuteen sivustoon. Ongelma ratkaistiin eriyttämällä integraatio moderniksi web-applikaatioksi, mikä mahdollistaa myös suunnitellun extranet-kanavan sovelluskehityksen.

Tankkauspartio valitsi kumppanikseen Sitelyn, sillä he olivat kuulleet yhteistyökumppaneiltaan hyvää palautetta ja halusivat rinnalleen pitkäaikaisen osaavan kumppanin. Uudistunut sivusto vastasi Tankkauspartion toiveisiin ja yhteistyö jatkuu myös projektin jälkeen.

Miten yhteistyö sujui?

“Saimme selkeät ja hienot sivut. Olimme tyytyväisiä toimittajaan, joka reagoi pyyntöihimme ja kysymyksiimme nopeasti. Saimme myös vastakaikua ideoidemme pallotteluun.”

Jesse Teppo, myyntipäällikkö
Tankkauspartio

 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...

Rela-Hierojat - Helppo ajanvarausputki asiakkaille

Rela-Hierojat - Helppo ajanvarausputki asiakkaille

Sitely sujuvoitti Rela-hierojien verkkoasiointia tuomalla ajanvarausjärjestelmä osaksi sivustoa ja selkeyttämällä verkkokauppatoimintoa.