Suomen Erikoisosat

Asiantunteva varaosaliikkeesi verkossa

Suomen Erikoisosat on auton erikoisosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tietoisuutta. 

suomen erikoisosat

Tavoitteena laadukas verkkokauppa

Suomen Erikoisosat halusi rakentaa täysin uuden verkkokaupan, jossa tarjotaan kasvavaan tarpeeseen autojen erikoisosia. Verkkokaupan vaatimuksena oli rakentaa helppokäyttöinen kokonaisuus, josta asiakkaat löytävät hakemansa osan. Verkkokaupan toimintojen osalta tuotetietojen hallitseminen mm. valmistajien ja varaosanumeroiden osalta oli kriittisessä roolissa.

Verkkokaupan lanseeraamisen jälkeen Sitely on aloittanut Suomen Erikoisosien kanssa digitaalisen markkinoinnin, mm. Google Shoppingin avulla. Markkinoinnin avulla on tavoitettu juuri oikeat kohderyhmät ja kasvatettu myyntiä.

Miten projekti onnistui?

Tavoitteenamme oli päästä perustamaan verkkokauppa kustannustehokkaasti, avaimet käteen -periaatteella. Yhteistyökumppaniksi valitsimme Sitelyn.
Lisäksi halusimme että verkkokauppamme tuotteet löytyvät Googlesta helposti ja saimme kätevästi nämä palvelut samasta paikasta.
Sitelystä saimme mukaamme nuorekkaan ja ammattitaitoisen kumppanin, johon voimme luottaa 100%.
Tavoitettavuus on ollut erinomaista ja palvelu on saatu vastaamaan toiveitamme hienosti.
Tämän yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme mutkattomasti toimivan verkkokaupan, jota on helppo hallinnoida.
Asiakas
Suomen erikoisosat

Tutustu asiakastarinoihin

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan miten voisimme auttaa.

minka

Minka Forsgren

New Sales Manager

"*" näyttää pakolliset kentät

Suostumus*