Skip to content
Verkkosivut

Suomen Erikoisosat

Sitelyn toteuttama Woocommerce-verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiään sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Asiantunteva varaosaliikkeesi verkossa

Suomen Erikoisosat on auton erikoisosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu tuettuna jatkuvalla digimainonnalla on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tietoisuutta.

Tavoitteena laadukas ja helppokäyttöinen verkkokauppa

Suomen Erikoisosat halusi rakentaa täysin uuden verkkokaupan, jossa tarjotaan kasvavaan tarpeeseen autojen erikoisosia. Verkkokaupan vaatimuksena oli rakentaa helppokäyttöinen kokonaisuus, josta asiakkaat löytävät hakemansa osan. Verkkokaupan toimintojen osalta tuotetietojen hallitseminen mm. valmistajien ja varaosanumeroiden osalta oli kriittisessä roolissa.

Verkkokaupan lanseeraamisen jälkeen Sitely on tukenut Suomen Erikoisosien markkinointia mm. Google Shopping -mainonnan avulla. Markkinoinnin avulla on tavoitettu juuri oikeat kohderyhmät ja kasvatettu myyntiä.

erikoisosat-kauppa

Miten projekti onnistui?

Tavoitteenamme oli päästä perustamaan verkkokauppa kustannustehokkaasti, avaimet käteen -periaatteella. Yhteistyökumppaniksi valitsimme Sitelyn.

Lisäksi halusimme että verkkokauppamme tuotteet löytyvät Googlesta helposti ja saimme kätevästi nämä palvelut samasta paikasta.
Sitelystä saimme mukaamme nuorekkaan ja ammattitaitoisen kumppanin, johon voimme luottaa 100%.

Tavoitettavuus on ollut erinomaista ja palvelu on saatu vastaamaan toiveitamme hienosti. Tämän yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme mutkattomasti toimivan verkkokaupan, jota on helppo hallinnoida.

Suomen Erikoisosat

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Luonnonperintösäätiö

Luonnonperintösäätiö

Sitely kehittää Luonnonperintösäätiön verkkopalveluja jatkuvasti parantaen käytettävyyttä asiakaslähtöisesti ja automatisoiden taustalla ol...

Clinic Helena

Clinic Helena

Sitely uudisti Clinic Helenan verkkosivuston, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin. Jatkuva markkinointi tähtää liiketoiminna...

Uudenmaan Pelastusliitto

Uudenmaan Pelastusliitto

Sitely suunnitteli Uudenmaan Pelastusliiton uuden visuaalisen ilmeen ja vastasi uudistettujen verkkosivustojen toteutuksesta.