Luonnonperintösäätiö

Enemmän ikimetsiä suojeluun

Luonnonperintösäätiö on Pentti Linkolan perustama säätiö, joka tähtää suomalaisten ikimetsien suojelemiseen ja suojelutyön tunnettuuden kasvattamiseen Suomessa. Säätiö hankkii keräämillään varoilla uusia ikimetsiä ja rauhoittaa ne tuleville sukupolville. Sitelyn ja Luonnonperintösäätiön arvot vastuullisuudesta ja suojelutyöstä kohtasivat ja yhteistyössä on rakennettu uudet verkkopalvelut ja markkinointikoneisto mahdollistamaan tärkeä suojelutyö. Sitely lahjoittaa myös varoja myydyistä palveluistaan ikimetsien suojelutyöhön.

luonnonperintösäätiö

Tavoitteena uusi ja digitalisoitu säätiö

Luonnonperintösäätiön toiminta perustuu lahjoituksiin, joita säätiö saa monessa muodossa, kuten rahana, kiinteistöinä ja taiteena. Kaikkien lahjoitusten realisointi mahdollistaa uusien suojelualueiden hankkimisen.

Luonnonperintösäätiön verkkopalvelun uudistamisessa oli tavoitteena saada helppo kanava ikimetsien suojelusta kiinnostuneille saavutettavuus huomioiden. Taustalla myös säätiön omien manuaalisten prosessien automatisointi ja mm. Viestinnän tehokkuuden kehittäminen oli tavoitteena uudistaa.

Tavoitteena on myös kasvattaa säätiön omaa osaamista digitaalisten työkalujen hyödyntämisessä suojelutyössä sekä lahjoitusten keräämisessä.

Uudistettu digipalvelu ja kasvumarkkinointi

Tavoitteena oli saada uusi kanava kasvavalle säätiölle. Sitely rakensi Luonnonperintösäätiölle ensimmäisessä vaiheessa uuden verkkopalvelun. Verkkopalvelun tärkeimpiä aspekteja oli tuoda kaikki suojelussa olevat ikimetsät ja niiden sisällöt näkyviin sekä lahjoittaminen keräyskohteisiin.

Positiivista palautetta on tullut paljon verkkosivu-uudistuksesta. Säätiöltä ja asiakkailta on tullut kiitosta mm. uudesta ja modernista ilmeestä.

Sitely kehittää myös jatkuvasti Luonnonperintösäätiön verkkopalvelua tuoden palveluun osaksi uusia ominaisuuksia sekä helpottaen taustalla olevia prosesseja automatiikalla. Kasvua säätiölle haetaan myös digitaalisella markkinoinnilla sekä mm. markkinoinnin automaatiolla.

Miten yhteistyö sujui?

”Työskentely Sitelyn kanssa on mahdollistanut meille uuden alustan toimintamme ja suojelualueiden esittelyyn sekä lahjoitusten keräämiseen.”
Asiakas
Luonnonperintösäätiö

Tutustu asiakastarinoihin

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan miten voisimme auttaa.

minka

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*