Quantia

Kvanttihoitoja ja verkkokursseja

Quantia on yksi Suomen kokeneimmista kvanttihoitoon erikoistuneista yrityksistä. Quantia on erikoistunut tarjoamaan hoitoja, koulutuksia niin verkossa kuin paikan päällä. Quantialla on myös ollut pitkään kattava verkkokauppa, josta saa laadukkaita hyvinvointituotteita omaan hyvinvointiin.

Tavoitteena kokonaisvaltainen verkkopalvelu

Quantia tarjoaa kävijöilleen laadukkaita palveluita, tuotteita sekä kursseja. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat oman hyvinvoinnin parantamisesta aina oman osaamisen kasvattamiseen kvanttihoidoissa.

Quantia haluaa parantaa verkkopalvelun laatua asiakkaillensa sekä tarjota uusia palveluita, kutne verkkokursseja. Uudistettu verkkopalvelun uudistaminen mahdollistaa palvelujen tarjoamisen asiakkaille.

Näin autoimme ratkaisemaan haasteen

Uuden verkkopalvelun rakentaminen alkoi asiakkaan tarpeiden ymmärtämisellä palvelumuotoilumenetelmiä käyttäen. Palvelun suunnitteluvaiheessa analysoitiin nykyisen verkkokaupan dataa sekä tavoitteita, minkälaista brändiä halutaan rakentaa verkkoon.

Verkkopalvelu uudistettiin vastaamaan kohderyhmän tarpeita sekä parantamaan hakukonelöydettävyyttä. Jatkokehityksenä rakennettiin digitaalinen oppimisympäristö kursseille. Brändin tunnettuutta lähdettiin kasvattamaan digitaalisen markkinoinnin avulla.

Miten projekti onnistui?

”Quantia on kolmas nettisivuni/kauppani , kolmas kerta toden sanoo , nytkaikki toimii vaivattomasti ja työnteko on pelkästään hauskaa kiitosaivan mahtavan yhteistyön Sitelyn kanssa . Sivujen päivittämisen koulutus oli erittäin hyvä ja hauska , yhteydenotot sujuvattäydellisesti, vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulevat erittäinnopeasti, suurella kärsivällisyydellä ja lämmöllä. Yhteyshenkilö Sampo
tuntuu jo perheenjäseneltä . Suosittelen lämpimästi <3″
Carola Roselt
Quantia

Tutustu asiakastarinoihin

suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan miten voisimme auttaa.

minka

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*