Skip to content
Verkkosivut

Quantia

Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun toteuttamalla monipuolisen verkkokauppa- ja kurssiympäristön uudella ilmeellä.

Kvanttihoitoja ja verkkokursseja

Quantia on yksi Suomen kokeneimmista kvanttihoitoon erikoistuneista yrityksistä. Quantia on erikoistunut tarjoamaan hoitoja, koulutuksia niin verkossa kuin paikan päällä. Quantialla on myös ollut pitkään kattava verkkokauppa, josta saa laadukkaita hyvinvointituotteita omaan hyvinvointiin.

Tavoitteena kokonaisvaltainen verkkopalvelu

Quantia tarjoaa kävijöilleen laadukkaita palveluita, tuotteita sekä kursseja. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat oman hyvinvoinnin parantamisesta aina oman osaamisen kasvattamiseen kvanttihoidoissa.

Quantia haluaa parantaa verkkopalvelun laatua asiakkaillensa sekä tarjota uusia palveluita, kutne verkkokursseja. Uudistettu verkkopalvelun uudistaminen mahdollistaa palvelujen tarjoamisen asiakkaille.

Näin autoimme ratkaisemaan haasteen

Uuden verkkopalvelun rakentaminen alkoi asiakkaan tarpeiden ymmärtämisellä palvelumuotoilumenetelmiä käyttäen. Palvelun suunnitteluvaiheessa analysoitiin nykyisen verkkokaupan dataa sekä tavoitteita, minkälaista brändiä halutaan rakentaa verkkoon.

Verkkopalvelu uudistettiin vastaamaan kohderyhmän tarpeita sekä parantamaan hakukonelöydettävyyttä. Jatkokehityksenä rakennettiin digitaalinen oppimisympäristö kursseille. Brändin tunnettuutta lähdettiin kasvattamaan digitaalisen markkinoinnin avulla.

quantia-verkkokurssit

Miten projekti onnistui?

”Quantia on kolmas nettisivuni/kauppani, kolmas kerta toden sanoo. Nyt kaikki toimii vaivattomasti ja työnteko on pelkästään hauskaa kiitosaivan mahtavan yhteistyön Sitelyn kanssa.

Sivujen päivittämisen koulutus oli erittäin hyvä ja hauska, yhteydenotot sujuvat täydellisesti, vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulevat erittäin nopeasti, suurella kärsivällisyydellä ja lämmöllä.

Yhteyshenkilö Sampo tuntuu jo perheenjäseneltä. Suosittelen lämpimästi <3″

 

Carola Roselt
Quantia

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Työelämän Infopiste

Työelämän Infopiste

Sitely auttoi Työelämän Infopistettä löytämään brändille uuden suunnan. Samalla uudistettiin tyohon.fi-verkkosivusto ja löydettiin uusi ään...

Tankkauspartio

Tankkauspartio

Sitely uudisti Tankkauspartion verkkosivuston vastaamaan nopeasti kasvaneen yrityksen tarpeita ja palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmi...

Luonnonperintösäätiö

Luonnonperintösäätiö

Sitely kehittää Luonnonperintösäätiön verkkopalveluja jatkuvasti parantaen käytettävyyttä asiakaslähtöisesti ja automatisoiden taustalla ol...