Asiakastarina: Muutoks.fi

Muutoks on uudenlainen, asiakaslähtöinen muuttopalvelu, joka tarjoaa ketterän muutto-, kuljetus- ja siivouspalvelun pääkaupunkiseudulla yrityksille ja yksityishenkilöille. Muutoks-palvelusta voit valita juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden, pelkistä muuttolaatikoista kuljetukseen ja kantamiseen sekä tavaroiden paikoilleen asetteluun tai aina kokonaisvaltaiseen täyden palvelun pakkausmuuttoon asti.

Palvelu on suunniteltu mahdollisimman helpoksi tilaajalle – muuttolaatikot, kuljetus ja loppusiivous on helposti tilattavissa verkosta edullisesti asiakkaan tarpeisiin räätälöityyn hintaan.

Muutoks

Asiakas

Muutoks.fi

Tarve

Logo, nettisivut, varaustyökalu, hakukonemainonta

palvelumme

Nettisivupaketti, Google-mainonta, Ajanvarausjärjestelmä, Yritysilme ja logo

kotisivut

www.muutoks.fi
Muutoks

Haaste: Muuttojen varaus netistä

Muutoks haluaa olla uudenlainen, asiakaslähtöinen muuttopalvelu, joka tarjoaa ketterän muutto-, kuljetus- ja siivouspalvelun. Haasteena oli suunnitella todella helppokäyttöiset kotisivut, joista voi varata ja maksaa muuton samantien.

Yritys tarvitsi myös yritysilmeen sekä maksetun mainonnan palvelut ajamaan uudelle sivustolle laadukasta liikennettä.

 

Muutot kätevästi netistä

Palvelu rakennettiin mahdollismman helpoksi käyttää, jotta kävijän ei tarvitse polttaa kaloreita yhteydenottolomaketta etsiessä. Palvelu on suunniteltu mahdollisimman helpoksi tilaajalle – muuttolaatikot, kuljetus ja loppusiivous on helposti tilattavissa verkosta edullisesti asiakkaan tarpeisiin räätälöityyn hintaan.

Kaikki palvelut ovat hinnoiteltu avoimesti netissä, joka ei jätä arvailun varaan mitä muutto maksaa.

Muutoks varauskalenteri

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Muutoks.fin kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

Muutoks logo
Sitely ymmärsi heti mitä haimme helppokäyttöisillä sivuilla, joista voi ostaa ja varata palvelumme heti. Lopputuloksena on täysin uudenlainen palvelu, josta on tullut hyvää palautetta.

Mies, 28

Monialayrittäjä

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös