Skip to content
Asiakastarina

Mectalent - 24/7 verkossa toimiva liidigeneraattori

Sitely suunnitteli ja toteutti täydellisen verkkosivujen uudistuksen Mectalentille. Uusi sivusto toimii kuin 24/7 verkossa valvovana myyjänä, mikä on näkynyt liidien määrässä.

Sitely suunnitteli ja toteutti täydellisen verkkosivujen uudistuksen Mectalentille. Uusi sivusto toimii kuin 24/7 verkossa valvovana myyjänä, mikä on näkynyt liidien ja konversioiden määrässä. Uudistuneen sivuston aiheuttamana positiivisen palautteen vyöry ylitti kaikki odotukset.

Kaikki saman katon alle 🫶

Sitely uudisti teknisen tuotekehityksen, laitevalmistuksen ja tarkkuusmekaniikan palveluihin erikoistuneen Mectalentin verkkosivuston. Tavoitteena oli parantaa yrityksen brändi- ja työnantajamielikuvaa sekä tuottaa mahdollisimman paljon liidejä ja konversioita verkon kautta. 

Uudistuksen jälkeen Mectalentin verkkosivut ovat helpommin niin asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden kuin hakukoneidenkin löydettävissä. Nyt sivustolta löytyy esimerkiksi palvelukuvaukset, joita aiemmin ei ollut lainkaan, ja liidien määrä on lähtenyt toivotusti nousuun.

Käytännössä uudistuksessa tuotiin kaksi brändiä yhteen HubSpot CMS:n alle. HubSpot oli Mectalentilla ennestään käytössä markkinoinnissa ja asiakashallinnassa, jolloin myös verkkosivuston tuominen saman katon alle on sujuvoittanut päivittäistä tekemistä.

Mectalent_2

Muutos vanhaan suunnattoman suuri 🚀

Uudistusprojektin jälkeen muutos entiseen verkkosivustoon oli niin suuri, ettei Mectalentin Hanna Ekdahlin mukaan niistä voi puhua edes samassa lauseessa.

Entiset sivumme olivat tulleet elinkaarensa päähän, eivätkä ne olleet lainkaan nykyaikaiset saati helpot käyttää tai päivittää.

Projektissa päästiin haluttuihin tavoitteisiin ilman haasteita matkan varrella. Erityisen tärkeää Mectalentille oli löytää kumppani, jonka kanssa projekti etenee hallitusti ja aikataulussa. Onnistumisessa auttoi sekä Sitelyn että Mectalentin sitoutuminen projektiin sekä sujuva molemminpuolinen kommunikaatio.

Mectalent_3

Miten projekti meni? 🤩

“Projekti meni oikein jouhevasti ja mukavasti. Oli kiva tehdä töitä yhdessä ja opin itsekin projektin aikana uutta verkkosivujen koodauspuolesta. Sitelystä on pelkkää hyvää sanottavaa, kaikki meni tosi hyvin kaikin puolin.”

Hanna Ekdahl
Marketing Manager / Mectalent

 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos on Suomen johtavia johdon valmennus yrityksiä, jonka missiona on tehdä työelämästä elämisen arvoista. Novetos valitsi Sitelyn kumpp...

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...