Skip to content
Verkkosivut

Luonnonperintösäätiö

Sitely kehittää Luonnonperintösäätiön verkkopalveluja jatkuvasti parantaen käytettävyyttä asiakaslähtöisesti ja automatisoiden taustalla olevia prosesseja.

Enemmän ikimetsiä suojeluun

Luonnonperintösäätiö on kalastaja Pentti Linkolan perustama säätiö, joka suojelee suomalaista luontoa, ensisijaisesti uhanalaista metsää. Säätiö hankkii lahjoitusvaroin luonnonalueita ja takaa niille luonnonsuojelulain mukaisen pysyvän rauhoituksen. Säätiön tavoitteena on myös suojelutyön tunnettuuden kasvattaminen Suomessa.

Sitelyn ja Luonnonperintösäätiön arvot vastuullisuudesta ja metsien suojelusta kohtasivat, ja yhteistyössä on uudistettu säätiön verkkosivusto sekä kehitetty markkinoinnin kanavia mahdollistamaan erittäin tärkeä ja ajankohtainen suojelutyö.

Myös Sitely lahjoittaa varoja myydyistä palveluistaan ikimetsien suojelutyöhön.

Tavoitteena jatkuvasti kehittyvä ja digitalisoitu toiminta

Luonnonperintösäätiön toiminta perustuu lahjoituksiin, joita säätiö saa monessa muodossa, kuten rahalahjoituksina, kiinteistöinä ja taiteena. Kaikkien lahjoitusten realisointi mahdollistaa uusien suojelualueiden hankkimisen.

Luonnonperintösäätiön verkkopalvelun uudistamisessa oli tavoitteena luoda helppo viestintä- ja lahjoituskanava ikimetsien suojelusta kiinnostuneille saavutettavuus huomioiden. Taustalla kehitetään jatkuvasti myös säätiön omien manuaalisten prosessien automatisointia.

lps-artikkeli

Uudistettu digipalvelu ja kasvumarkkinointi

Verkkopalvelujen jatkuvan kehityksen tavoitteena on helpottaa kasvavan säätiön työtä, helpottaa arjen prosesseja ja tarjota monipuolinen palvelukanava kaikille suojelutoiminnasta kiinnostuneille.

Sitely rakensi Luonnonperintösäätiölle ensimmäisessä vaiheessa uuden verkkosivuston ja verkkokaupan. Projektin tärkeimpinä kokonaisuuksina oli tuoda kaikki säätiön suojelualueet edustavasti näkyviin sekä mahdollistaa lahjoittaminen suojelukohteisiin ja kampanjoihin.

Positiivista palautetta on tullut paljon verkkosivu-uudistuksesta. Säätiöltä ja asiakkailta on tullut kiitosta mm. uudesta ja modernista ilmeestä.

Sitely kehittää jatkuvasti Luonnonperintösäätiön verkkopalvelua tuoden palveluun uusia ja toivottuja ominaisuuksia sekä helpottaen taustalla olevia prosesseja automatiikalla. Kasvua säätiölle haetaan myös digitaalisella markkinoinnilla sekä markkinoinnin automaatiolla.

lps-lahjoita

Miten yhteistyö sujuu?

”Työskentely Sitelyn kanssa on mutkatonta ja yhteistyö on antanut meille paljon tukea ja työkaluja toimintamme kehittämiseen.”

Luonnonperintösäätiö

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...

Rela-Hierojat - Helppo ajanvarausputki asiakkaille

Rela-Hierojat - Helppo ajanvarausputki asiakkaille

Sitely sujuvoitti Rela-hierojien verkkoasiointia tuomalla ajanvarausjärjestelmä osaksi sivustoa ja selkeyttämällä verkkokauppatoimintoa.