Skip to content
Asiakastarina

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokkaat Hubspot CMS-verkkosivut, ja muutos on heti näkynyt sivujen kävijämäärissä.

Projektin lähtökohdat ja tavoitteet

Sitely sai tehtäväkseen uudistaa Labqualityn kaksi verkkosivustoa, labquality.fi ja labqualitydays.fi. Labquality on terveydenhuollon ja terveysteknologian laadun asiantuntija, jonka tarjoamat palvelut ja järjestämä Labquality Days -tapahtuma ovat keskeisessä roolissa yrityksen toiminnassa.

“Kun lähdimme etsimään tekijää, teimme perinteisen kilpailutuksen eri tarjoajien välillä. Kuulumme isompaan konserniin, ja Mectalentilla oli ollut aiemmin yhteistyötä Sitelyn kanssa, jota kautta Sitely tuli mukaan kilpailukartoitukseen”, kertoo Timo Nore, Labqualityn markkinointipäällikkö.

Projektin tavoitteena oli luoda käyttäjäystävälliset ja visuaalisesti näyttävät sivut, jotka palvelevat sekä kansainvälistä että kotimaista yleisöä. Sivustojen tuli kuvastaa Labqualityn laajenevaa kansainvälistä palvelukattausta sekä yrityksen fokusta laadun asiantuntijuuteen. Lisäksi uusilta verkkosivuilta toivottiin älykkäitä toimintoja ja analytiikkaominaisuuksia, jotka auttaisivat paremmin tulkitsemaan sivustovierailijoiden käyttäytymistä ja sivuston toimintaa.

Näyttökuva 2023-6-20 kello 15.18.48

Projektin toteutus

Sitely käytti projektissa Hubspot CMS -alustaa, joka mahdollisti molempien sivustojen uudistamisen samassa helppokäyttöisessä sisällönhallintajärjestelmässä. Hubspot tarjoaa automaattisen monikielisyyden tuen, jonka ansiosta sivut voitiin luoda helposti kaikille tarvittaville kielille.

Hubspot CMS:n etuna on myös se, että se yhdistää yhteen verkkosivut, markkinoinnin työkalut ja CRM:n. Tämä mahdollisti sen, että kaikki yrityksen tärkeimmät digitaaliset kanavat ovat nyt yhdessä samassa paikassa, mikä tekee niiden hallinnasta ja ylläpidosta huomattavasti tehokkaampaa.

“Projekti sujui hyvin, olen ollut projektissa mukana alusta asti ja edelleenkin. Vanhempi nettisivumme oli monen eri tahon hallinnoima, joten sieltä löytyi paljon erilaisia yllätyksiä. Saimme kuitenkin nämä pienet ongelmat korjattua ja siivottua, ja pääsimme aloittamaan sivuston rakentamisen puhtaalta pöydältä”, Timo kommentoi.

Näyttökuva 2023-6-20 kello 15.12.06

Projektin tulokset ja hyödyt

Verkkosivustojen uudistusprojekti saavutti asetetut tavoitteet. Uudistetuilla verkkosivuilla on näyttävä ja käyttäjäystävällinen visuaalinen ilme, joka palvelee maailmanlaajuista yleisöä. Sivustot heijastavat Labqualityn laajentuvaa kansainvälistä palvelukattausta sekä yrityksen asiantuntijastatusta laadun alalla. Projektin aikana yrityksen digitaalinen brändikirja päivitettiin uudistetuilla visuaalisilla elementeillä, joka parantaa brändin johdonmukaisuutta ja tunnistettavuutta.

Hubspot CMS -alustan käyttöönotto toi mukanaan monia eri hyötyjä. Se yhdisti yhteen verkkosivut, markkinoinnin työkalut ja CRM:n, mikä teki yrityksen digitaalisten kanavien hallinnasta ja ylläpidosta huomattavasti tehokkaampaa. Synergiaedut näkyvät paitsi tehokkuuden myös kustannussäästöjen kautta.

Monikielisyyden tuki helpotti sivustojen luomista kaikille tarvittaville kielille. Tämä tekee Labqualityn palveluista entistä saavutettavampia ja edistää yrityksen kansainvälistymistä. Nykyään Labqualityn sivut ovat kansainvälisesti com-päättyiset, eli labquality.com sekä labqualitydays.com.

“Sivustosta tuli toimiva ja hyvännäköinen, josta olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta sekä omalta porukaltamme. Kävijämäärät ovat kasvaneet ja sivuston yksinkertaistaminen on tehnyt siitä käyttäjäystävällisemmän ja helpommin saavutettavan”, Timo kertoo.

Yhteenvetona voidaan todeta, että projektin myötä Labquality sai käyttöönsä modernit, toimivat verkkosivut sekä tehokkaan ja yhtenäisen digitaalisen työympäristön markkinoinnin ja myynnin tehokkaaseen toteuttamiseen. Yhteinen suunnitteluprojekti, Sitelyn asiantuntemus ja Hubspot CMS -alustan hyödyt mahdollistivat projektin onnistumisen ja tukevat Labqualityn tavoitteita myös tulevaisuudessa. Yhteistyö jatkuu edelleen CRM:ää rakentaen ja myöhemmin markkinoinnin automaation merkeissä.

“Avoimesti voin suositella Sitelyä yhteistyökumppanina. Homma sujui hyvin ja Sitelyn toiminta on palvelualtista ja ratkaisukeskeistä. Toiveemme kuultiin ja meille kehitettiin toimintaamme palveleva ratkaisu.”

Timo Nore / Labquality

 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos - uudistuksella helposti löydettävä sivusto

Novetos on Suomen johtavia johdon valmennus yrityksiä, jonka missiona on tehdä työelämästä elämisen arvoista. Novetos valitsi Sitelyn kumpp...

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...