Asiakastarina: Kivipalvelut

Pitäjän Kukka ja Kivipalvelut on pitkänlinjan hautausalan yritys,joka tarjoaa mm. hautakivien oikaisuja, kaiverruksia ja kunnostuksia uudellamaalla. Yrityksellä oli käytössään vanhentuneet kotisivut, jotka eivät toimineet kunnolla mobiilissa ja niitä ei oltu kehitetty vuosikausiin, koska ylläpitoon ei ollut aikaa.

Yrityksen yksi tärkeimpiä kohderyhmiä on vanhemmat ihmiset ja sivuston pitää palvella heitä olemalla helppokäyttöinen ja luotettava. 

pitäjän kukka ja kivi

Asiakas

Kivipalvelut

Tarve

Kotisivujen uudistaminen

palvelumme

Nettisivupaketti

kotisivut

www.kivipalvelut.fi
pitäjän kukka ja kivi

Haaste: Vanhentuneet kotisivut

Yrityksellä oli monta vuotta vanhat kotisivut, jotka eivät toimineet kunnolla mobiilissa ja niitä ei oltu kehitetty vuosikausiin, koska ylläpitoon ei ollut aikaa. Kiristyneessä kilpailutilanteessa sivusto piti uusia nopeasti ja saada muutettua asiakkaita palvelevaksi kanavaksi. 

Vanhempien ihmisten ollessa pääkohderyhmä, oli suunnittelussa huomioitava se joka kohdassa.

Helppokäyttöiset kotisivut

Kotisivut suunniteltiin vanhempia kohderyhmiä palvelevaksi ja myöskin sellaisiksi, että sinne voidaan lisätä mm. vinkkejä ja sisältöä tarpeen vaatiessa helposti. Uusi sivusto saatiin valmiiksi nopeasti ja se toimii salamannopeasti.

Kun käytettävyyttä on mitattu uudistuksen jälkeen, on sivuston käyttöaste parantunut kymmeniä prosentteja ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä.

pitäjän kukka ja kivipalvelu

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Kivipalvelutn kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

Kivipalvelut
Kotisivujen uudistaminen sujui nopeasti ja helposti. Plussaa oli vielä se, että palvelu toimi avaimet käteen -periaatteella alusta alkaen.

Mies, 57

Hautausurakoitsija

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös