Asiakastarina: Kiertoleka

Kiertoleka on työskennellyt kiertotalouden sekä kierrättämisen parissa vuosia. Asiakas halusi uudistaa brändinsä sekä verkkopalvelunsa kokonaan. Asiakkaan motto onkin: ”Työskentelemme turvataksemme tuleville sukupolville elinkelpoisen ympäristön. Kaiken toimintamme lähtökohtia ovat ympäristö, ihminen ja kestävä talous”.

kiertoleka referenssi

Asiakas

Kiertoleka

Tarve

Brändiuudistus

palvelumme

Nettisivut, Verkkokauppa, Yritysilme ja logo

kotisivut

www.kiertoleka.fi
kiertoleka referenssi

Raikas brändi, jossa on vetovoimaisuutta

Nykyiset kotisivut ja verkkokauppa olivat toteutettu tovi ja sitten ja eivät vastanneet enää tarpeita sekä olivat vaikeat käyttää.

Tarkoituksena oli rakentaa helppokäyttöinen verkkopalvelu, josta kuluttaja- sekä yritysasiakkaat voivat tilata kierrätyspalveluita sekä muistavat brändin ja voivat aina palata tarpeen vaatiessa Kiertolekan pariin.

Näin ratkaisimme yhdessä haasteen

Suunnittelimme yhdessä asiakkaan kanssa Kiertolekan uudistamisen, jonka lopputuloksena oli tarkoitus rakentaa helppo asiointikanava nettiin kierrätystä varten. Kiertolekalle luotiin kaikki tarvittavat brändimateriaaliat aina käyntikorteista ikoneihin nettisivuilla. Lopputuloksena oli harmoninen kokonaisuus, jota on helppo käyttää ja asiakkaiden palata kierrätyksen äärelle, kun tarve kierrätykselle iskee.

kiertoleka referenssi

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Kiertolekan kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

kiertoleka logo
Olen työskennellyt monen digitoimiston kanssa, mutta ensimmäistä kertaa Sitelyn porukka ymmärsi heti, miten toteutus pitää rakentaa asiakasta kuunnellen. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!

Mies, Helsinki

Kiertotalouden ammattilainen

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös