Asiakastarina: JR Viherpalvelut

JR Viherpalvelut toimii viherrrakentamisen parissa ja auttaa asiakkaitaan pitämään pihamaansa kunnossa. Yritys suunnittelee ja rakentaa esteettisestä kauniita pihamaita, kivetyksiä ja muita ulkotilaratkaisuja. Palvelut ovat kausiluontoisia, mutta suunnittelupalvelut pyörivät ympäri vuoden. JR Viherpalvelut on rakennettu vanhan yrityksen päälle, mutta sen tavoitteena on kasvattaa omaa asiakaskuntaa viherrakentamisen toimialalla.

Ala on erittäin kilpailu, joten yrityksen pitää pystyä erottumaan muista. Tämä olikin tavoitteena JR Viherpalveluiden uuden verkkosivujen valmistuksessa.

jr viherpalvelut

Asiakas

JR Viherpalvelut

Tarve

Näkyvyys ja myynti verkossa

palvelumme

Nettisivut

kotisivut

www.jrviher.fi
jr viherpalvelut

Haaste: Erottuminen kilpailijoista

Koska viherrakentamisen ala on erittäin kilpailtua etenkin Uudellamaalla, alan toimijoiden tärkeää erottua edukseen. Monet palveluntarjoajat ovat hankkineet vakio-asiakaskunnan ja toimineet pitkään alalla. Lähtökohtana oli muotoilla nettisivut, jotka tuovat esiin JR Viherpalvelujen osaamisen ja antaa asiakkaille ideoita oman pihansa kehittämiseen.

Tarinoilla ja designilla vauhtia

JR Viherpalveluiden verkkosivujen suunnittelun lähtökohtana oli helppokäyttöisyys sekä yksinkertaisuus visuaalisuudessa. Kokonaisuuteen tuotiin kevyitä visuaalisia elementtejä sekä kuvia, joilla asiakkaiden mielikuvitus lähtee liikkeelle oman pihan suunnitteluun.

Ensimmäinen tapaaminen, eli arviointikäynti, on asiakkaiden kohtaamisessa tärkein asia, jota nostettiin verkkosivuilla selkeästi esille. Tämän tarkoitus on poistaa yhteydenoton esteitä ja luoda luottamusta asiakkaille.

viherrakentaminen

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön JR Viherpalvelutn kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

jr viherpalvelut logo
Toteutuksesta tuli juuri sellainen kuin olin ajatellut: raikas ja erottuva, joka inspiroi asiakkaita.

Mies, 27

Vihersuunnittelija

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös