Asiakastarina: Hideaway Holidays

Matkailualan yritykselle on tärkeää pysyä jatkuvasti mukana teknologian kehityksessä ja vastata asiakkaiden nopeastikin muuttuviin tarpeisiin. Hideaway Holiday apartments on Intian valtamerellä, Seycheylleillä toimiva matkailualan yritys, jonka pääkohderyhmänä ovat eurooppalaiset turistit.

Kokemuksen myötä on myös syntynyt ymmärrys kunnioittaa omaa aikaa ja priorisoida työtehtävät, jotka on paras hoitaa itse ja ne jotka on viisainta jättää oman alansa ammattilaisen hoidettavaksi. Niinpä yritys valitsi Sitelyn huolehtimaan nettisivujen uudistamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Hideaway onkin Sitelyn eksoottisin asiakas, ja tyytyväinen saamansa palveluun!

Hideaway Seychelles

Asiakas

Hideaway Holidays

Tarve

Kotisivut, yritysilme, kuvagalleria, yhteydenottolomake

palvelumme

Nettisivupaketti, Yritysilme ja logo

kotisivut

www.hideaway-seychelles.com
Hideaway Seychelles

Haaste:

Haasteena Hideawayllä oli saada uudet kotisivut, jotka toimisivat matkailijoille kiinnostuksen herättäjänä sekä toisivat lisää varauksia muiden kanavien lisäksi. Vanhat kotisivut olivat vanhentuneet, eivätkä toimineet kunnolla mobiilissa.

Matkailualan yritykselle onkin tärkeää pysyä jatkuvasti mukana teknologian kehityksessä ja vastata asiakkaiden nopeastikin muuttuviin tarpeisiin. Sitely valikoitui kumppaniksi tämän takia.

Näin ratkaisimme yhdessä haasteen

Hideawayllä on kokemuksen myötä on syntynyt ymmärrys kunnioittaa omaa aikaa ja priorisoida työtehtävät, jotka on paras hoitaa itse ja ne jotka on viisainta jättää oman alansa ammattilaisen hoidettavaksi. Heti aloituspalaverista alkaen löytyi yhteinen sävel ja luonnoksia ei tarvinnut juurikaan muutella. Lopputuloksena tuli sivustosta, josta välittyy eksoottinen tunnelma, joka houkuttelee kävijöitään matkustamaan Seychelleille.

Nettisivujen kehittäminen on jatkunut julkaisun jälkeen ja mm. hakukonelöydettävyys on parantunut huomattavasti. Hideaway on Sitelyn eksoottisin asiakas, ja tyytyväinen saamansa palveluun!

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Hideaway Holidaysn kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

Halusimme asiantuntevan digitoimiston, joka pystyy hoitamaan sivustouudistuksen sekä tarjoamaan jatkuvan palvelun kehitykselle. Sivustomme kehittyy jatkuvasti ja hakukoneet löytävät sen paremmin. Sitely oli nappi-valinta kumppaniksemme!

Nainen, 52

Matkailualan yrittäjä

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös