Asiakastarina: Finlandia Musiikki

Ohjelmapalvelu Finlandia Musiikki tarjoaa tilaisuuksiin huippuluokan muusikoita ja yhtyeitä aina klassisesta musiikista viihdemusiikkiin. Suositut hääpaketit tarjoavat huolella suunniteltua ja toteutettua viihdeohjelmaa kruunaamaan ikimuistoisen hääpäivän.

Yrityksen oli tullut aika uudistaa aiemmat jo hieman aikaansa eläneet verkkosivut, joiden ulkoasu ja mobiilikäytettävyys eivät enää vastanneet tämän päivän vaatimuksia. Tärkeää sivustouudistuksessa oli myös ulkoasu, joka kuvastaisi yrityksen korkealuokkaista tarjontaa, ja välittäisi tunnelmaa, jota musiikki tuo erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

finlandia-musiikki-artistit

Asiakas

Finlandia Musiikki

Tarve

Juhlava ja persoonallinen ulkoasu, kattavat artistiesittelyt, helppo yhteydenottolomake

palvelumme

Nettisivupaketti

kotisivut

www.finlandiamusiikki.fi
finlandia-musiikki-artistit

Haaste: Vanhentuneet kotisivut

Yrityksen oli tullut aika uudistaa aiemmat jo hieman aikaansa eläneet verkkosivut, joiden ulkoasu ja mobiilikäytettävyys eivät enää vastanneet tämän päivän vaatimuksia.

Tärkeää sivustouudistuksessa oli myös ulkoasu, joka kuvastaisi yrityksen korkealuokkaista tarjontaa, ja välittäisi tunnelmaa, jota musiikki tuo erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Näin ratkaisimme yhdessä haasteen

Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.

Uuden sivuston rakenne on tehty kevyeksi ja helppokäyttöiseksi. Artistit ovat helposti löydettävissä sekä ohjelmapaketit esimerkiksi häihin. Yhteistyö sujui koko projektin ajan hyvin lopputulos on asiakkaan näköinen.

Finlandia musiikki

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Finlandia Musiikkin kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

finlandia musiikki
Uusien sivujen ulkoasu oli juuri sellainen kuin halusin ja kaikki tarvittavat toiminnallisuudet löytyvät uusista kotisivuistani.

Mies, Helsinki

Muusikko

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös