Finlandia Musiikki

Kansainvälistä kasvua kasvureseptillä

Ohjelmapalvelu Finlandia Musiikki tarjoaa tilaisuuksiin huippuluokan muusikoita ja yhtyeitä aina klassisesta musiikista viihdemusiikkiin. Suositut hääpaketit tarjoavat huolella suunniteltua ja toteutettua viihdeohjelmaa kruunaamaan ikimuistoisen hääpäivän.

Yrityksen oli tullut aika uudistaa aiemmat jo hieman aikaansa eläneet verkkosivut, joiden ulkoasu ja mobiilikäytettävyys eivät enää vastanneet tämän päivän vaatimuksia. Tärkeää sivustouudistuksessa oli myös ulkoasu, joka kuvastaisi yrityksen korkealuokkaista tarjontaa, ja välittäisi tunnelmaa, jota musiikki tuo erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Haasteena vanhentuneet kotisivut

Yrityksen oli tullut aika uudistaa aiemmat jo hieman aikaansa eläneet verkkosivut, joiden ulkoasu ja mobiilikäytettävyys eivät enää vastanneet tämän päivän vaatimuksia.

Tärkeää sivustouudistuksessa oli myös ulkoasu, joka kuvastaisi yrityksen korkealuokkaista tarjontaa, ja välittäisi tunnelmaa, jota musiikki tuo erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Näin autamme ratkaisemaan haasteen

Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.

Uuden sivuston rakenne on tehty kevyeksi ja helppokäyttöiseksi. Artistit ovat helposti löydettävissä sekä ohjelmapaketit esimerkiksi häihin. Yhteistyö sujui koko projektin ajan hyvin lopputulos on asiakkaan näköinen.

Miten projekti onnistui?

Uusien sivujen ulkoasu oli juuri sellainen kuin halusin ja kaikki tarvittavat toiminnallisuudet löytyvät uusista kotisivuistani.
Asiakas
Finlandia Musiikki

Tutustu asiakastarinoihin

Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 2 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Uudenmaan pelastusliitto

Lukuaika 2 min
Sitely lähti rakentamaan Uudenmaan pelastusliiton uutta brändiä määrittelemällä brändin tavoitteet, kohderyhmät ja visuaalisen identiteetin. Yhteistyö Uudenmaan pelastusliiton ja Sitelyn tiimin kanssa jatkuu, kehittäen digitaalisia palveluita ja brändiä jatkossakin.