Skip to content
Verkkosivut

Finlandia Musiikki

Suunnittelimme Finlandia Musiikin uudet kotisivut, joiden visuaalinen ilme välittää arvostetun ohjelmatoimiston tarjoamien artistien ammattitaitoa.

Toimiva verkkopalvelu tukemassa menestystä

Ohjelmapalvelu Finlandia Musiikki tarjoaa tilaisuuksiin huippuluokan muusikoita ja yhtyeitä aina klassisesta musiikista viihdemusiikkiin. Suositut hääpaketit tarjoavat huolella suunniteltua ja toteutettua viihdeohjelmaa kruunaamaan ikimuistoisen hääpäivän.

Haasteena vanhentuneet kotisivut

Yrityksen oli tullut aika uudistaa aiemmat jo hieman aikaansa eläneet verkkosivut, joiden ulkoasu ja mobiilikäytettävyys eivät vastanneet nykypäivän vaatimuksia.

Tärkeää sivustouudistuksessa oli myös ulkoasu, jonka tehtävänä on kuvastaa yrityksen korkealaatuista tarjontaa ja välittää tunnelmaa, jota musiikki tuo erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

finlandiamusiikki

Näin autamme ratkaisemaan haasteen

Suunnittelimme yhdessä Finlandia Musiikin kanssa sivustolle ilmeen ja rakenteen, joka palvelee yrityksen kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin myös siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen ja helposti käytettävä.

Uuden sivuston rakenne on tehty kevyeksi ja helppokäyttöiseksi. Artistit ovat helposti löydettävissä ja valmiit ohjelmapaketit löytyvät esimerkiksi häihin. Lopputulos vastasi odotuksia ja yhteistyö on jatkunut projektin jälkeen palvelun jatkuvalla kehittämisellä.

henrik-nissinen

Miten projekti onnistui?

”Uusien sivujen ulkoasu oli juuri sellainen kuin halusin ja kaikki tarvittavat toiminnallisuudet löytyvät uusista kotisivuistani.”

Henrik Nissinen
Finlandia Musiikki

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Työelämän Infopiste

Työelämän Infopiste

Sitely auttoi Työelämän Infopistettä löytämään brändille uuden suunnan. Samalla uudistettiin tyohon.fi-verkkosivusto ja löydettiin uusi ään...

Tankkauspartio

Tankkauspartio

Sitely uudisti Tankkauspartion verkkosivuston vastaamaan nopeasti kasvaneen yrityksen tarpeita ja palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmi...

Luonnonperintösäätiö

Luonnonperintösäätiö

Sitely kehittää Luonnonperintösäätiön verkkopalveluja jatkuvasti parantaen käytettävyyttä asiakaslähtöisesti ja automatisoiden taustalla ol...