Asiakastarina: Ekosiistiks

Ekosiistiks on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa kotisiivoukset, muuttosiivoukset ja remonttisiivoukset ekologisesti, laadukkaasti sekä luotettavasti pääkaupunkiseudulla, sekä Hämeenlinnassa ja Lahden seudulla. Pitkän yrittäjätaustan omaavat yrittäjät halusivat uudelle yritykselle modernit verkkosivut, jotka kuvastavat heidän toimintansa ydintä: puhdasta kotimaista palvelua.

Sitely suunnitteli aluksi yritykselle logon ja graafisen ilmeen. Nettisivujen toteutus toimii avaimet käteen periaatteella: Sitely rekisteröi halutun verkkotunnuksen ja tämän jälkeen lähdettiin valmistamaan verkkosivuja. Jatkuva ylläpitopalvelu helpottaa yrittäjän arkea ja varmistaa, että sivut pysyvät ajan tasalla.

Eko siistiks

Asiakas

Ekosiistiks

Tarve

Nettisivut ja yritysilme, ajanvarausjärjestelmä

palvelumme

Nettisivupaketti, Google-mainonta, Ajanvarausjärjestelmä, Yritysilme ja logo

kotisivut

www.siistiks.fi
Eko siistiks

Haaste: Lisää asiakkaita verkosta

Yrittäjien haasteena oli saada uusia asiakkaita sekä jatkuvan palvelun piirissä olevia vakio-asiakkaita. Koska kyseessä oli uusi yritys, tarvittiin sille nettisivut sekä yritysilme, joka olisi helposti lähestyttävä. Ekosiistiks halusi erottua ekologisuudellaan sekä laadukkaalla palvelulla, jota asiakkaat saavat.

Yritysilmettä sekä nettisivuja lähdettiin suunnittelemaan tämän pohjalta.

 

Myynti lähti vetämään

Sitely suunnitteli aluksi yritykselle logon ja graafisen ilmeen. Nettisivujen toteutus toimii avaimet käteen periaatteella: Sitely rekisteröi halutun verkkotunnuksen ja tämän jälkeen lähdettiin valmistamaan verkkosivuja.

Jatkuva ylläpitopalvelu helpottaa yrittäjän arkea ja varmistaa, että sivut pysyvät ajan tasalla. Yhteistyö on tällä hetkellä jatkuvaa ja nettisivuilla hankitaan laadukasta liikennettä mm. Googlen kautta.

siistiks-palveluhinnat

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Ekosiistiksn kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

Yhteistyömme lähti liikkeelle todella hyvin. Sitely kuunteli tarpeitamme ja saimme lopputuloksena kotisivut sekä yrityksilmeen, joista olemme todella tyytyväisiä. Myöskin kauppa on käynyt mukavasti.

Nainen, 28

Yrittäjä

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös