Digiviisari

Opiskele verkossa oman aikataulusi mukaan

Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Digiviisari erottuu joukosta olemalla joustava ja helppokäyttöinen alusta, joka toimii helppona kanavina niin kouluttajille, kuin opiskelijoille. Sitelyn kanssa toteutettu digitaalinen oppimisalusta mahdollisti täysin uuden liiketoimintamallin ja palvelun lanseeraamisen.

Digiviisari
digiviisari

Tavoitteena helppokäyttöinen oppimisympäristö

Digiviisarin tavoitteena on saada helposti kaikkien saataville sähköiset kurssit aiheesta huolimatta. Palveluun voi rekisteröityä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijasta aina koirakuiskaajaan. Palvelun käyttäjät pääsevät helposti yhdellä maksulla käsiksi koko kurssitarjontaan.

Digiviisari halusi erottua muista palveluntarjoajista suunnittelemalla palvelun helppokäyttöiseksi sekä käyttäjille, että kouluttajille. Palvelu mahdollistaa omien kurssimateriaalien kaupallistamisen helposti.

Näin autoimme ratkaisemaan haasteen

Sitely lähti suunnittelemaan Digiviisarin kanssa toteutuksen konseptia, teknistä toteutusta sekä markkinoinnin strategiaa. Kokonaisuudesta muodostui digitaalisen oppimisympäristön konsepti, joka olisi mahdollisimman helppokäyttöinen sekä rakentaisi kysyntää verkkokurssien osalta.

Yhteistyö julkaisun jälkeen jatkuu Sitelyn tiimin kanssa, mm. Digitaalisen markkinoinnin keinoin sekä kehittäen tarpeen mukaan digitaalista palvelua jatkossakin.

digiviisari

Miten projekti onnistui?

”Yhteistyö Sitelyn kanssa sisälsi uuden verkkokurssipalvelun suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun, sisältäen verkkokurssialustan ja verkkokurssien markkinapaikan rakentamisen. Tavoitteena oli luoda mahdollisimman helposti lähestyttävä ja helppokäyttöinen alusta, joka on käyttäjälleen mukava käyttää. Sitely onnistui projektissa erinomaisesti, yhteistyö oli joustavaa ja tieto kulki kaikkien projektiin osallistuvien välillä saumattomasti. Yhteistyö mahdollisti verkkokurssipalvelun avaamisen ja jatkamme yhteistyötä tarpeen tullen jatkossakin.”
Lucas Kotti
Digiviisari

Tutustu asiakastarinoihin

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Finlandia Musiikki

Lukuaika 2 min
Suunnittelimme yhdessä alusta alkaen sopivat kotisivut, jotka palvelisivat olemassa olevia kohderyhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Sivustouudistuksessa huolehdittiin siitä, että sivustosta tulisi arvokkaan näköinen sekä se on helposti käytettävä.

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan miten voisimme auttaa.

minka

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*