Skip to content
Verkkosivut

Digiviisari

Sitely auttoi Digiviisaria toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin suunnitelman.

Opiskele verkossa oman aikataulusi mukaan

Digiviisari on verkkokurssiympäristö ja markkinapaikka, joka yhdistää opiskelijat ja kursseja tarjoavat ammattilaiset. Verkkokursseja voi opiskella omaan tahtiin ja ostaa usealta palveluntarjoajalta.

Digiviisari erottuu joukosta tarjoamalla kouluttajille helppokäyttöisen ja monipuolisen kurssialusta, joka toimii myös myyntikanavana ilman tarvetta omalle kurssisivustolle. Sitelyn kanssa toteutettu Wordpress- ja LearnDash-pohjainen digitaalinen oppimisalusta mahdollisti täysin uuden liiketoimintamallin ja palvelun lanseeraamisen.

Tavoitteena helppokäyttöinen oppimisympäristö

Digiviisarin tavoitteena oli saada helposti kaikkien saataville verkkokursseja erilaisista aihealueista. Palveluun voi rekisteröityä kouluttajaksi kuka tahansa yrittäjä digitaalisen markkinoinnin asiantuntijasta koirakuiskaajaan. Palvelun käyttäjät eli opiskelijat pääsevät helposti selaamaan kurssitarjontaa ja rekisteröitymään haluamalleen kurssille.

Digiviisari halusi erottua muista palveluntarjoajista suunnittelemalla palvelun helppokäyttöiseksi sekä käyttäjille että kouluttajille. Palvelu mahdollistaa omien kurssimateriaalien kaupallistamisen helposti.

Digiviisari_hero-1

Näin autoimme ratkaisemaan haasteen

Sitely suunnitteli ja määritteli yhdessä Digiviisarin kanssa toteutuksen konseptin, tekniset vaatimukset sekä markkinoinnin strategian uudelle palvelulle.

Kokonaisuudesta muodostui digitaalisen oppimisympäristön konsepti, joka olisi mahdollisimman helppokäyttöinen sekä rakentaisi kysyntää verkkokurssien osalta.

Kurssien myynnin verkkokaupparatkaisu rakennettiin Woocommerce-pohjaiselle monikauppiasalustalle. Verkkokurssialustaksi valikoitu suosittu LearnDash-sovellus.

digiviisari

Miten projekti onnistui?

”Yhteistyö Sitelyn kanssa sisälsi uuden verkkokurssipalvelun suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun, sisältäen verkkokurssialustan ja verkkokurssien markkinapaikan rakentamisen. Tavoitteena oli luoda mahdollisimman helposti lähestyttävä ja helppokäyttöinen alusta, joka on käyttäjälleen mukava käyttää. Sitely onnistui projektissa erinomaisesti, yhteistyö oli joustavaa ja tieto kulki kaikkien projektiin osallistuvien välillä saumattomasti. Yhteistyö mahdollisti verkkokurssipalvelun avaamisen ja jatkamme yhteistyötä tarpeen tullen jatkossakin.”

 

Lucas Kotti
Digiviisari Oy

 

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Työelämän Infopiste

Työelämän Infopiste

Sitely auttoi Työelämän Infopistettä löytämään brändille uuden suunnan. Samalla uudistettiin tyohon.fi-verkkosivusto ja löydettiin uusi ään...

Tankkauspartio

Tankkauspartio

Sitely uudisti Tankkauspartion verkkosivuston vastaamaan nopeasti kasvaneen yrityksen tarpeita ja palvelemaan asiakkaita entistäkin paremmi...

Luonnonperintösäätiö

Luonnonperintösäätiö

Sitely kehittää Luonnonperintösäätiön verkkopalveluja jatkuvasti parantaen käytettävyyttä asiakaslähtöisesti ja automatisoiden taustalla ol...