Clinic Helena

Kansainvälistä kasvua kasvureseptillä

Clinic Helena on Suomen arvostetuimpia yksityisiä syöpäsairaaloita, joka kansainvälisestikin palkitun Helena Puonnin käsialaa. Klinikalla erikoistutaan hoitamaan etenkin rintasyöpää ja rekonstruktioita. Sitelyn kasvumarkkinointipalvelu on auttanut Clinic Helenaa kasvattamaan brändin tietoisuutta sekä liiketoimintaa. 

clinic helena

Tavoitteena kansainvälinen kasvu

Clinic Helenan vastaanotolle tulee asiakkaita ympäri maailmaa suomalaisen osaamisen, huipputeknologian ja miljöön takia hoitoon. Vastaanotolla asiakkaat saavat lämmintä ja huolehtivaa – perheenomaista palvelua. 

Clinic Helena haluaa kasvattaa tunnettuuttaan kansainvälisesti ja tarjota hoitoa naisille ympäri maailman, koska mm. Keski-euroopassa hoitojonot syöpähoitoihin on todella pitkiä. Brändin pitkäjänteinen rakentaminen sekä kasvumarkkinointi mahdollistaa koviin liiketoimintatavoitteisiin pääsemisen.

Näin autoimme ratkaisemaan haasteen

Brändin rakentaminen alkoi asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisellä ja palveluiden muotoilemisella. Loimme tätä varten prosessin ja työkalupakin, jolla brändistä muodostui luotettava, joka korostaa Clinic Helenan asiantuntijuutta.

Verkkosivuston uudistamisessa rakennettiin sisältö vastaamaan asiakastarpeita sekä hakukonelöydettävyyttä. Uudistuksella on parannettu hakukonenäkyvyyttä satoja prosentteja valituilla avainsanoilla ja tämä työ jatkuu koko ajan.

Clinic Helena

Miten projekti onnistui?

”Olemme jatkuvassa yhteistyössä Sitelyn kanssa verkkosivustojemme uudistamiseksi, SEO-optimoimiseksi sekä markkinoinnin parantamiseksi. Erityisesti pidän siitä, että Sitely kuuntelee meitä, ja haluaa, että verkkosivustomme ovat meidän näköiset. Tähän toteutukseen heillä on myös erinomaiset tekniset taidot. Sivustomme ovat nyt löydettävissä verkkohakupalvelusta, ja asiakasvirtamme on koko ajan lisääntymässä.”
Helena Puonti
Clinic Helena

Tutustu asiakastarinoihin

quantia

Quantia

Lukuaika 2 min
Sitely uudisti Quantian verkkopalvelun, jotta se löytyy hakukoneista sekä tarjoaa käyttäjilleen uusi palveluita sekä tuotteita. Yhteistyö jatkuu edelleen digitaalisen markkinoinnin kanssa.
Digiviisari

Digiviisari

Lukuaika 3 min
Digiviisari on yksi uusimpia digitaalisia oppimisalustoja, jossa voit opiskella haluamasi kursseja omaan tahtiisi. Sitely auttoi toteuttamaan verkkokurssialustan sekä digitaalisen markkinoinnin.
suomen erikoisosat

Suomen Erikoisosat

Lukuaika 2 min
Suomen Erikoisosat on autojen varaosiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa. Kaupasta saa hiukkassuodattimet, voiteluaineet sekä muut laatuosat ja tarvikkeet edullisesti ja nopealla toimituksella. Sitelyn verkkokaupparatkaisu on auttanut Suomen Erikoisosia kasvattamaan myyntiä sekä uuden brändin tunnettuutta. 

Tehdäänkö yrityksestäsi seuraava menestystarina?

Laita meille viestiä tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan miten voisimme auttaa.

minka

Minka Forsgren

New Sales Manager

Suostumus*