Skip to content
Markkinointi

Clinic Helena

Sitely uudisti Clinic Helenan verkkosivuston, jotta asiakkaita voidaan palvella entistä paremmin. Jatkuva markkinointi tähtää liiketoiminnan kasvuun.

Kansainvälistä kasvua kasvureseptillä

Clinic Helena on rintasyövän hoitoon ja naisten terveyteen erikoistunut suomalainen yksityisklinikka. Klinikan toimintaa johtaa kansainvälisesti tunnustettu plastiikkakirurgi Helena Puonti ja sen missio on tuoda ainutlaatuinen osaaminen rintasyöpäleikkausten ja rintarekonstruktioiden saralla jokaisen suomalaisaisen saataville.

Sitely on auttanut Clinic Helenaa kasvattamaan brändin tietoisuutta jatkuvalla markkinoinnilla sekä kehittänyt aktiivisesti yrityksen verkkopalveluja.

Tavoitteena kansainvälinen kasvu

Clinic Helenan vastaanotolle tulee asiakkaita ympäri maailmaa suomalaisen osaamisen, huipputeknologian ja turvallisen ympäristön takia. Vastaanotolla asiakkaat saavat osaavaa ja välittävää hoitoa.

Clinic Helena haluaa kasvattaa tunnettuuttaan kansainvälisesti ja tarjota hoitoa naisille ympäri maailman, koska mm. Keski-Euroopassa hoitojonot syöpähoitoihin on todella pitkiä. Brändin pitkäjänteinen rakentaminen sekä kasvumarkkinointi mahdollistaa koviin liiketoimintatavoitteisiin pääsemisen.

ch-palvelut

Näin autoimme ratkaisemaan haasteen

Brändin rakentaminen ja jatkuva yhteistyö aloitettiin asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisellä ja palveluiden muotoilemisella. Loimme tätä varten prosessin ja valitsimme työkalut, joiden systemaattinen hyödyntäminen markkinoinnissa ja palvelukanavien kehittämisessä tähtää Clinic Helenan tunnettuuden kehittämiseen.

Verkkosivuston uudistamisessa muokattiin sisällöt vastaamaan asiakastarpeita ja parantamaan hakukonelöydettävyyttä. Uudistuksella on saatu aikaan selkeää kasvua hakukonenäkyvyyteen valituilla avainsanoilla ja SEO-työ jatkuu edelleen.

kampanjat

Miten projekti onnistui?

”Olemme jatkuvassa yhteistyössä Sitelyn kanssa verkkosivustojemme uudistamiseksi, hakukonenäkyvyyden parantamiseksi sekä markkinoinnin toteuttamiseksi eri kanavissa. Erityisesti pidän siitä, että Sitely kuuntelee meitä, ja haluaa, että verkkosivustomme ovat meidän näköiset. Tähän toteutukseen heillä on myös erinomaiset tekniset taidot. Sivustomme ovat nyt löydettävissä verkkohakupalvelusta, ja asiakasvirtamme on koko ajan lisääntymässä.”

Helena Puonti
Clinic Helena

Sitely

Sitely - Pohjoismainen digitoimisto, joka rakentaa menestyviä brändejä.

Verkkosivut-sub-image-1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tietää mitä brändimaailmassa tapahtuu? Tilaa Sitelyn brändikirje ja et jää paitsi mielenkiintoisimmista tarinoista ja brändeistä. Saat brändikirjeen kerran kuukaudessa.

Lisää asiakastarinoita

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Labquality - Laatua laaduntekijöille

Sitely suunnitteli ja tuotti kahden eri verkkosivuston uudistuksen Labqualitylle. Lopputulokseksi valmistui käyttäjäystävälliset ja tehokka...

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

KaJo Jäätelö - monikanavaista tarinankerrontaa

Sitely auttoi pienvalmistaja KaJo Jäätelöä digitaalisen markkinoinnin, monikanavaisen tarinankerronnan sekä verkkosivujen suunnittelussa ja...

Rela-Hierojat - Helppo ajanvarausputki asiakkaille

Rela-Hierojat - Helppo ajanvarausputki asiakkaille

Sitely sujuvoitti Rela-hierojien verkkoasiointia tuomalla ajanvarausjärjestelmä osaksi sivustoa ja selkeyttämällä verkkokauppatoimintoa.