Asiakastarina: Beauty Byroo

Beauty Byroo on hoitola ja hyvinvointipalvelu, jossa voit nauttia laadukkaista hoidoista tai osallistua koulutuksiin ja kasvattaa omaa osaamistasi. Beauty Byroo on erikoistunut Brow Lift ja Lash Lift -hoitoihin. Beauty Byroo on tarkoitettu naisille, jotka haluavat itselleen vain parasta ja laadukasta palvelua.

Beauty Byroon uusi verkkokauppa on rakennettu palvelukanavaksi, josta voi varata ajan hoitoihin, tutustua kotihoitovinkkeihin sekä ostaa laadukkaita kauneudenhoitotuotteita.

Asiakas

Beauty Byroo

Tarve

Myydä tuotteita verkossa

palvelumme

Nettisivut, Verkkokauppa

kotisivut

www.beautybyroo.fi

Haaste: Tuotteiden myynti verkossa helposti

Asiakkaan haasteena oli saada yrityksen verkkomyynti tuotteiden ja palveluiden osalta kasvuun. Nykyiset asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun, mutta toimivan Instagram- ja Facebook-tilin pariksi palveluille tarvittiin oma kanava, josta uudet asiakkaat voisivat löytää palvelut ja ostaa tuotteita helposti.

Uusi verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen sekä asiakkaille että kauppiaalle. Kaikki palvelut ja tuotteet ovat myös kätevästi ostettavissa suoraan verkosta, mikä helpottaa kauppiaan ja asiakkaiden arkea.

Enemmän kuin verkkokauppa

Beauty Byroon verkkokaupparatkaisun lähtökohtana oli rakentaa sellainen kokonaisuus, joka palvelee montaa eri asiakaskuntaa ja on silti selkeä, myyvä ja helposti käytettävä kokonaisuus. Asiakas antoi lähes vapaat kädet ja lopputuloksena oli näyttävä verkkokauppa, johon asiakas oli myös tyytyväinen. Nyt verkkokauppa palvelee asiakkaita 24/7 ja helpottaa kauppiaan työtä.

beautybyroo

Näin yhteistyömme eteni

Kun pääsimme aloittamaan yhteistyön Beauty Byroon kanssa, niin projektimme eteni seuraavasti.
Aloituspalaveri
Suunnittelu
Arviointi ja muutokset
Julkaisu
1
2
3
4
Kävimme aloituspalaverissa nykytilanteen, yrityksen liiketoiminnan sekä haasteet läpi, jotta tiesimme mitä ratkaisemme.
Palaverin pohjalta aloitimme suunnittelun. Suunnitelimme toteutuksen tärkeimpien liiketoimintavoitteden ja sekä yritysilmeen pohjalta.
Ensimmäinen versio saatiin pihalle nopeasti, koska määrittelyt olivat tarkkoja alussa. Muutoksia ei tullut juurikaan, jatkuvan yhteistyön ansiosta.
Julkaisimme uudet kotisivut ja myynti päästiin aloittamaan. Ensimmäiset asiakkaat tulivat alle viikossa uusien kotisivujen kautta.

Mitä asiakas sanoi projektista

Verkkokaupan toteutus oli todella kätevää, kun Sitelyn porukka ymmärsi heti minkälaisen verkkokaupan tarvitsisin ja miltä se voisi näyttää. Kokonaisuus valmistui vieläpä aikataulusta edellä, suuret kiitokset :)

Nainen, Helsinki

Hyvinvointialan ammattilainen

Tarvitsetko sinäkin myyvät kotisivut?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Lisää asiakastarinoita

Olemme tehneet monia erilaisia projekteja asiakkaillemme. Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme.

Vieritä ylös