Ajanvarausjärjestelmä WordPress-sivustoille

Ajanvaraus-järjestelmä WordPress-sivustoille

Toimiiko nettisivusi WordPress-alustalla? Sitely Booking on natiivi ajanvarausjärjestelmä sivustollesi. Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa. Kalenterin täyttäminen ei voisi olla helpompaa!

Ajanvarausjärjestelmä, joka helpottaa työtäsi ja kasvattaa myyntiäsi - oikeasti.

Myyntiä vaivattomasti

Sitely Bookingin avulla sinun ei tarvitse neuvotella asiakkaiden kanssa ajoista ja hinnoista, vaan voit tarjota kätevän tavan varata palvelusi suoraan verkkosivuiltasi. Lisäksi saat maksun suoraan tilillesi.

google markkinointi kohdennus

Ole aina tavoitettavissa

Suurin osa ajanvarauksista tehdään netissä perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sitely Bookingin avulla asiakkaasi näkevät avoimet ajat ja voivat varata aikoja milloin heille sopii, eikä sinun tarvitse päivystää puhelimen ääressä.

sähköpostimarkkinointi

Säästä aikasi parempaan

Kun asiakkaasi voivat itse varata oman aikansa, säästyy sinulta helposti yksi tunti päivässä puhelimesta ja kalenterin äärestä. Sitely Bookingin avulla saat myös oma kalenterisi pysymään aina ajan tasalla.

Sitely Booking sopii...

Kampaamot ja parturit

Sitely Booking täyttää kalenterisi kampauksilla ja hiustenleikkauksilla salamannopeasti. Asiakkaasi näkevät heti milloin on vapaata!

Hyvinvointi ja terveys

Kaikki tarvitsevat terveyspalvuita, kuten hierontaa, hoitoja, fysioterapiaa yms. Varauskalenteri helpottaa työtäsi ja täyttää kalenterisi.

Muutto ja tilavuokrat

Myytkö muuttoja tai vuokraatko tilaa? Sitely Booking auttaa täyttämään kalenterisi täyteen varauksia. Vastaanota maksuja verkossa samalla ja vapauta omaa aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

Palveluammattit

Myytkö palveluita tai koulutuksia, tarjoatko esittelyaikoja? Ajanvarausjärjestelmällä pidät kalenterisi ajan tasalla ja vastaanotat maksut ennakkoon!

Uskomattoman helppo palvelu

Sitelyn ajanvaraustyökalulla tarjoat helpon vaihtoehdon asiakkaillesi varata sinulta palvelu tai aika ilman turhia soitteluita. Asiakkaasi näkevät vapaat ajat voivat varata ajan milloin vain ja missä tahansa.

Vastaanota maksuja - kasvata myyntiä

Sitelyn ajanvaraustyökalulla voit vastaanottaa maksuja suoraan nettisivuiltasi. Voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa maksukorteilla tai PayPal-tilillä. Lisäksi voit integroida varauskalenterin Woocommerceen ja ottaa käyttöön lisää maksutapoja.

Synkkaa Google-kalenterisi varauksiin

Voit yhdistää oman Google-kalenterisi ajanvaraustyökaluun, jolloin omat menosi ja kalenterimerkinnät poistuvat varauskalenterin vapaista ajoista. Saat myös asiakkaiden tekemät varaukset näkyviin omaan Google-kalenteriisi. Näin pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin.

Seuraa varauksiasi kätevästi

Sitelyn ajanvarauskalenteri sisältää visuaalisen hallintapaneelin, jossa voit seurata varauksia, hallita myytäviä palveluita ja aukio-oloaikoja sekä hyödyntää kasvavaa asiakasrekisteriä.

Miten Sitely Booking toimii?

Katso ja kokeile itse demosta miten Sitely Booking toimii.

Hinnoittelu

Sitely Booking -palvelusta on kaksi versiota, valitse yrityksellesi sopivin. Ajanvarausjärjestelmä on tarkoitettu sekä Sitelyn kotisivuasiakkaille että yrityksille, joilla on käytössä WordPress-verkkosivut.

Sitely Booking Pro

Ammattilaisen valinta varausjärjelmäksi, kun haluat tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden varata aikoja palveluusi milloin tahansa.

23 €/kk

 • Rajoittamattomat varaukset
 • Rajoittamattomat asiakkaat
 • Google-kalenterin synkronointi
 • Tapahtumienhallinta ja ryhmätunnit
 • 5 toimipistettä
 • 5 käyttäjää
 • Yrityksesi näköinen

Aloitusmaksu 99 € (alv. 0%)

Sitely Booking Premium

Premium-palvelun avulla saat ajanvaraukset veloitettua Woocommercen maksutavoilla. Natiivi integraatio myös Stripeen ja PayPaliin.

32 €/kk

 • Rajoittamattomat varaukset
 • Rajoittamattomat asiakkaat
 • Google-kalenterin synkronointi
 • Tapahtumienhallinta ja ryhmätunnit
 • 10 toimipistettä
 • 10 käyttäjää
 • Yrityksesi näköinen
 • Vastaanota maksuja (maksukortit ja PayPal)
 • Woocommerce verkkokauppa-integraatio

Aloitusmaksu 149 € (alv. 0%)

Huom! Jos olet miettimässä samalla nettisivustosi uudistusta – saat Sitely Bookingin kätevästi samassa paketissa. Tutustu paketteihin täällä.

Asiakkaitamme

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ajanvarausjärjestelmä upotetaan osaksi WordPress-sivustoasi etkä tarvitse kolmansien osapuolien kalliita ulkoisia järjestelmiä.
Ei ole. Järjestelmä toimii samalla tavalla, kuin nykyinen WordPress-sivustosi. Lisäksi palvelumme sisältää käyttöönottokoulutuksen ja jatkuvan asiakastuen, jotta saat varmasti kaiken irti uudesta ajanvaraustyökalustasi.
Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.
Hinnoittelumme ei ole käyttäjäkohtainen. Kuukausimaksu ja jatkuva asiakastuki viidelle käyttäjälle on 23 €/kk ja yli viidelle käyttäjälle 32 €/kk.

Kyllä toimii. Voimme lisätä usean eri toimipaikkasi ja vaikka eri hoitopisteesi ja pöydät/tuolit eri hoitajille ja heidän omat Google-kalenterit, joihin asiakkaat voivat varata ajan. 

Voit vastaanottaa maksuja Paypalilla, Stripella (pankki- ja luottokorttimaksut) sekä Woocommercella. Woocommerce ja Bambora PayForm mahdollistaa kaikki suomalaiset verkkopankit, kortit ja laskun osamaksulla. Aloitusvaiheessa autamme yhdistämään olemassa olevat maksupalvelusi järjestelmäämme, jotta voit aloittaa myymisen heti!
Tällä hetkellä tuemme vain WordPress-sivustoja, emmekä valitettavasti tarjoa tukea Drupal-sivustoille tai muille verkkosivualustoille. Kauttamme saat kuitenkin yrityksellesi WordPress-kotisivupalvelun, johon saat ajanvarausjärjestelmän sekä siirron vanhasta sivustostasi ilman lisämaksua. Tutustu paketteihin täältä.
Vieritä ylös

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle vain inspiroivia sähköposteja. Saat vinkkejä, tietoa uusista palveluistamme sekä tietoa kilpailuistamme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tietosuojaehtomme.

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.