Ajanvarausjärjestelmä WordPress-sivustoille

Ajanvaraus-järjestelmä WordPress-sivustoille

Toimiiko nettisivusi WordPress-alustalla? Sitely Booking on natiivi ajanvarausjärjestelmä sivustollesi. Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa. Kalenterin täyttäminen ei voisi olla helpompaa!

Ajanvarausjärjestelmä, joka helpottaa työtäsi ja kasvattaa myyntiäsi - oikeasti.

Myyntiä vaivattomasti

Sitely Bookingin avulla sinun ei tarvitse neuvotella asiakkaiden kanssa ajoista ja hinnoista, vaan voit tarjota kätevän tavan varata palvelusi suoraan verkkosivuiltasi. Lisäksi saat maksun suoraan tilillesi.

google markkinointi kohdennus

Ole aina tavoitettavissa

Suurin osa ajanvarauksista tehdään netissä perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Sitely Bookingin avulla asiakkaasi näkevät avoimet ajat ja voivat varata aikoja milloin heille sopii, eikä sinun tarvitse päivystää puhelimen ääressä.

sähköpostimarkkinointi

Säästä aikasi parempaan

Kun asiakkaasi voivat itse varata oman aikansa, säästyy sinulta helposti yksi tunti päivässä puhelimesta ja kalenterin äärestä. Sitely Bookingin avulla saat myös oma kalenterisi pysymään aina ajan tasalla.

Sitely Booking sopii...

Kampaamot ja parturit

Sitely Booking täyttää kalenterisi kampauksilla ja hiustenleikkauksilla salamannopeasti. Asiakkaasi näkevät heti milloin on vapaata!

Hyvinvointi ja terveys

Kaikki tarvitsevat terveyspalvuita, kuten hierontaa, hoitoja, fysioterapiaa yms. Varauskalenteri helpottaa työtäsi ja täyttää kalenterisi.

Muutto ja tilavuokrat

Myytkö muuttoja tai vuokraatko tilaa? Sitely Booking auttaa täyttämään kalenterisi täyteen varauksia. Vastaanota maksuja verkossa samalla ja vapauta omaa aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

Palveluammattit

Myytkö palveluita tai koulutuksia, tarjoatko esittelyaikoja? Ajanvarausjärjestelmällä pidät kalenterisi ajan tasalla ja vastaanotat maksut ennakkoon!

Uskomattoman helppo palvelu

Sitelyn ajanvaraustyökalulla tarjoat helpon vaihtoehdon asiakkaillesi varata sinulta palvelu tai aika ilman turhia soitteluita. Asiakkaasi näkevät vapaat ajat voivat varata ajan milloin vain ja missä tahansa.

Vastaanota maksuja - kasvata myyntiä

Sitelyn ajanvaraustyökalulla voit vastaanottaa maksuja suoraan nettisivuiltasi. Voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa maksukorteilla tai PayPal-tilillä. Lisäksi voit integroida varauskalenterin Woocommerceen ja ottaa käyttöön lisää maksutapoja.

Synkkaa Google-kalenterisi varauksiin

Voit yhdistää oman Google-kalenterisi ajanvaraustyökaluun, jolloin omat menosi ja kalenterimerkinnät poistuvat varauskalenterin vapaista ajoista. Saat myös asiakkaiden tekemät varaukset näkyviin omaan Google-kalenteriisi. Näin pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin.

Seuraa varauksiasi kätevästi

Sitelyn ajanvarauskalenteri sisältää visuaalisen hallintapaneelin, jossa voit seurata varauksia, hallita myytäviä palveluita ja aukio-oloaikoja sekä hyödyntää kasvavaa asiakasrekisteriä.

Miten Sitely Booking toimii?

Katso ja kokeile itse demosta miten Sitely Booking toimii.

Hinnoittelu

Sitely Bookingista on kaksi versiota, valitse yrityksellesi sopivin. Ajanvarausjärjestelmän voi ostaa vain Sitelyn nettisivuasiakkaat.

Sitely Bookings Pro

Ammattilaisen valinta varausjärjelmäksi, kun haluat tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden varata sinulle aika milloin tahansa.

23 €/kk

 • Rajoittamattomat varaukset
 • Rajoittamattomat asiakkaat
 • Google-kalenterin synkronointi
 • Tapahtumienhallinta ja ryhmätunnit
 • 5 toimipistettä
 • 5 käyttäjää
 • Yrityksesi näköinen

Aloitusmaksu 99 € (alv. 0%)

Sitely Bookings Premium

Premiumin avulla saat kerättyä varauksista heti rahat. Natiivi integraatio mm. maksukortteihin ja PayPaliin.

32 €/kk

 • Rajoittamattomat varaukset
 • Rajoittamattomat asiakkaat
 • Google-kalenterin synkronointi
 • Tapahtumienhallinta ja ryhmätunnit
 • 10 toimipistettä
 • 10 käyttäjää
 • Yrityksesi näköinen
 • Vastaanota maksuja (maksukortit ja PayPal)
 • Woocommerce verkkokauppa-integraatio

Aloitusmaksu 149 € (alv. 0%)

Huom! Jos olet miettimässä samalla nettisivustosi uudistusta – saat Sitely Bookingsin veloituksetta uuteen verkkosivustoosi nettisivupaketeissamme. Tutustu paketteihin täällä.

Asiakkaitamme

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ajanvarausjärjestelmä liitetään natiiviksi osaksi WordPress-sivustoasi ja et tarvitse kolmansien osapuolien kalliita järjestelmiä

Ei ole. Järjestelmä toimii samalla tavalla, kuin nykyinen wordpress-sivustosi ja tarjoamme käyttökoulutuksen samaan hintaan, jotta saat varmasti kaiken irti uudesta järjestelmästäsi.

Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.

Kyllä toimii. Voimme lisätä usean eri toimipaikkasi ja vaikka eri hoitopisteesi ja pöydät/tuolit eri hoitajille ja heidän omat google-kalenterit, joihin asiakkaat voivat varata ajan. 

Tarjomme natiivit integraatiot Paypalille, Stripelle (luottokorttimaksut) sekä Woocommercelle. Aloitusvaiheessa yhdistämme jo olemassa olevat tai uudet tilisi järjestelmäämme ja voit aloittaa myymisen heti!

Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa tukea järjestelmäämme Drupal-sivustoille. Kauttamme saat kuitenkin nettisivupaketin, johon saat ajanvarausjärjestelmän sekä siirron vanhasta sivustostasi maksutta. Tutustu paketteihin täältä.

Vieritä ylös

Tilaa uutiskirjeemme!

Lähetämme sinulle vain inspiroivia sähköposteja. Saat vinkkejä, tietoa uusista palveluistamme sekä tietoa kilpailuistamme.

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tietosuojaehtomme.

Ilmainen opas

Nettisivujen ostajille

Vanhat ja päivittämättömät kotisivut eivät luo luottamusta asiakkaisiisi. Lataa ilmainen opas, josta löydät vastauksia mm. millaiset ovat nettisivut 2020, mitä ne maksavat ja mitä pitää huomioida.