Ajanvarausjärjestelmä

Ajanvarausjärjestelmät ovat monesti monimutkaisia ja kalliita, eivätkä toimi kunnolla osana yrityksen kotisivuja. Me Sitelyllä tarjoamme sinulle vaihtoehdon, ajanvarausjärjestelmän joka on helppo käyttää ja toimii osana kotisivujasi kunnolla.

Hallitse varauskalenteriasi ja vastaanota varauksia ja maksuja missä ja milloin tahansa. Kalenterin täyttäminen ei voisi olla helpompaa!

Koska asiakkaasi ansaitsevat helppokäyttöisen työkalun ajanvaraukseen

Mutta siinä on muutama haaste…

Sitelyn ajanvarausjärjestelmällä erotut kilpailijoistasi ja saat sen avaimet käteen -periaatteella. Kustannukset ovat vain murto-osa, siitä mitä maksaisit muualta.

Ajanvarausjärjestelmä sopii esim.

Kampaamot ja parturit

Ajanvarausjärjestelmä täyttää kalenterisi kampauksilla ja hiustenleikkauksilla salamannopeasti. Asiakkaasi näkevät heti milloin on vapaata!

Hyvinvointi ja terveys

Kaikki tarvitsevat terveyspalvuita, kuten hierontaa, hoitoja, fysioterapiaa yms. Varauskalenteri helpottaa työtäsi ja täyttää kalenterisi.

Muutto ja tilavuokrat

Myytkö muuttoja tai vuokraatko tilaa? Järjestelmän avulla täytät kalenterisi täyteen varauksia. Vastaanota maksuja verkossa samalla ja vapauta omaa aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

Palveluammattit

Myytkö palveluita tai koulutuksia, tarjoatko esittelyaikoja? Ajanvarausjärjestelmällä pidät kalenterisi ajan tasalla ja vastaanotat maksut ennakkoon!

Uskomattoman helppo palvelu

Sitelyn ajanvaraustyökalulla tarjoat helpon vaihtoehdon asiakkaillesi varata sinulta palvelu tai aika ilman turhia soitteluita. Asiakkaasi näkevät vapaat ajat voivat varata ajan milloin vain ja missä tahansa.

Vastaanota maksuja - kasvata myyntiä

Ajanvaraustyökalulla voit vastaanottaa maksuja suoraan nettisivuiltasi. Voit tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa maksukorteilla tai PayPal-tilillä. Lisäksi voit integroida varauskalenterin Woocommerceen ja ottaa käyttöön lisää maksutapoja.

Synkkaa Google-kalenterisi varauksiin

Voit yhdistää oman Google-kalenterisi ajanvaraustyökaluun, jolloin omat menosi ja kalenterimerkinnät poistuvat varauskalenterin vapaista ajoista. Saat myös asiakkaiden tekemät varaukset näkyviin omaan Google-kalenteriisi. Näin pystyt hallitsemaan omaa aikaasi paremmin.

Seuraa varauksiasi kätevästi

Sitelyn ajanvarauskalenteri sisältää visuaalisen hallintapaneelin, jossa voit seurata varauksia, hallita myytäviä palveluita ja aukio-oloaikoja sekä hyödyntää kasvavaa asiakasrekisteriä.

Miten ajanvarausjärjestelmä toimii?

Tutustu demo-versioon ajanvarausjärjestelmästä.

Hinnoittelu

Ajanvarausjärjestelmästä on kaksi versiota, valitse yrityksellesi sopivin. 

Perus​

Ammattilaisen valinta varausjärjelmäksi, kun haluat tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden varata aikoja palveluusi milloin tahansa.​

149€

KK-maksu 23 € (alv. 0%)

Teho

Teho-versiolla täytät isommatkin tarpeet ja monen toimipisteen tarpeet. Vastaanota myös maksuja kätevästi suoraan ajanvarausjärjestelmästä.

249€

KK-maksu 32 € (alv. 0%)

Huom! Jos olet miettimässä samalla nettisivustosi uudistusta – saat ajanvarausjärjestelmän kätevästi samassa paketissa. Tutustu paketteihin täällä.

Osana kotisivuja

Järjestelmä toimii aitona osana kotisivujasi, jota asiakkaaidesi on helppo käyttää.

Vastaanota maksuja

Voit vastaanottaa maksuja helposti verkkoajanvarausten kautta.

Helppo käyttää

Järjestelmän käyttö on todella helppoa yrittäjän näkökulmasta.

Avaimet käteen

Toteutuksemme ovat aina avaimet käteen, jotta sinun ei tarvitse koodata tai taittaa.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Jätä tarjouspyyntö

Voit pyytää tarjouksen alla olevalla lomakkeella helposti. Se ei sido sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tästä löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastaus ei löydy, ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ajanvarausjärjestelmä upotetaan osaksi Wordpress-sivustoasi etkä tarvitse kolmansien osapuolien kalliita ulkoisia järjestelmiä.

Ei ole. Järjestelmä toimii samalla tavalla, kuin nykyinen Wordpress-sivustosi. Lisäksi palvelumme sisältää käyttöönottokoulutuksen ja jatkuvan asiakastuen, jotta saat varmasti kaiken irti uudesta ajanvaraustyökalustasi.
Tarjoamme lähtökohtaisesti 12 kuukauden sopimuksia. Tilauskauden voit maksaa kerralla tai kuukausittain. Määräaikaisen sopimuksen jälkeen tilaus jatkuu uudella yhtä pitkällä sopimusjaksolla.
Hinnoittelumme ei ole käyttäjäkohtainen. Kuukausimaksu ja jatkuva asiakastuki viidelle käyttäjälle on 23 €/kk ja yli viidelle käyttäjälle 32 €/kk.

Kyllä toimii. Voimme lisätä usean eri toimipaikkasi ja vaikka eri hoitopisteesi ja pöydät/tuolit eri hoitajille ja heidän omat Google-kalenterit, joihin asiakkaat voivat varata ajan. 

Voit vastaanottaa maksuja Paypalilla, Stripella (pankki- ja luottokorttimaksut) sekä Woocommercella. Woocommerce ja Bambora PayForm mahdollistaa kaikki suomalaiset verkkopankit, kortit ja laskun osamaksulla. Aloitusvaiheessa autamme yhdistämään olemassa olevat maksupalvelusi järjestelmäämme, jotta voit aloittaa myymisen heti!
Tällä hetkellä tuemme vain Wordpress-sivustoja, emmekä valitettavasti tarjoa tukea Drupal-sivustoille tai muille verkkosivualustoille. Kauttamme saat kuitenkin yrityksellesi Wordpress-kotisivupalvelun, johon saat ajanvarausjärjestelmän sekä siirron vanhasta sivustostasi ilman lisämaksua. Tutustu paketteihin täältä.
Vieritä ylös