Kahdeksan syytä valita Sitely​

Perustamme yhteistyön asiakkaidemme kanssa aina aitoon kumppanuuteen, jossa tavoitteena on pitkäaikainen yhteistyö. Lue kahdeksan teesiämme, miksi meidän kannattaa aloittaa yhteistyö.

Miksi valita Sitely kumppaniksi?

Me Sitelyllä haluamme auttaa sinua menestymään. Haluamme tarjota ison mainos- ja digitoimiston palvelut kaikkien yrittäjien saataville ja vieläpä edullisesti.

 Palvelukonseptimme on rakennettu sinua varten, jotta et maksa turhasta, vaan pääset nauttimaan tuloksista nopeasti. Tässä 8 syytä, miksi meidän kannattaisi lyöttäytyä kimppaan. 

1. Saat laadukkaat nettisivut nopeasti

Uudet sivut tai vanhojen sivujen uudistaminen onnistuu meiltä nopealla aikataululla. Sitelyn ammattilaisten valmistamilla sivuilla pääset myymään palveluitasi tai tuotteitasi viipymättä.

2. Helppo avaimet käteen palvelu

Saat Sitelyltä kaikki pienen yrityksen tarvitsemat digipalvelut yrityksen kotisivuista Google-mainontaan avaimet käteen -palveluna. Teemme tarvittessa jopa nettisivujen tekstisisällön puolestasi. Saat sivuillesi sopivat värit, fontit sekä kuvituksen, joka sopii sinulle. 

3. Edullinen kotimainen palvelu

Toimitusmallimme varmistaa laadukkaan palvelun edullisesti. Maltilliset hinnat perustuvat muun muassa siihen että myyntikanavamme toimii digitaalisesti ja tilaukset hoituvat verkkokaupan avulla. Hintamme ovat kuten Spotifylla. Näet mitä palvelu maksaa, etkä joudu neuvottelemaan hinnoista myyntiedustajan kanssa. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa kysymyksissäsi.

4. Parannamme näkyvyyttäsi

Nykypäivänä asiakkaat äänestävät jaloillaan rumille sivuille. Haluamme tarjota sinulle edustavat ja mobiiliystävälliset sivut. Näkyvyys hakukoneissa tuottaa lisää yhteydenottoja ja poikii lisää myyntiä – yksinkertaista, eikö?

5. Asiakaskokemus paranee

Hyvä asiakaskokemus voi helposti poikia lisää tyytyväisiä asiakkaita. Haluamme, että digitaaliset kanavasi ovat parasta a-luokkaa, jotta asiakkaasi nauttivat palveluistasi. Houkuttelevilla ja mobiiliystävällisillä sivuilla annat hyvän kuvan yrityksestäsi. Graafinen suunnittelu ja osuvat kuvat, tekstit, fontit ja värit luovat harmoonisen kokonaisuuden.

6. Ei pelkät nettisivut

Saat modernit digitaaliset työkalut käyttöösi, jotka ovat vielä todella helppoja käyttää. Helppoa lisämyyntiä olemassa oleville asiakkaillesi – ajanvarausjärjestelmä ja sähköpostimarkkinointi. Ei pelkkä yhteydenottolomake.

7. Jatkuva ylläpito, et maksa turhasta

Pidämme huolen tietoturvasta ja päivityksistä. Lisäksi palveluun kuuluu jatkuva päivittäminen, joten voit pyytää haluamasi muutoksia ja teemme ne puolestasi. Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivujen hakukonenäkyvyyttä, ja saat sivuston käynneistä viikkoraportin.

8. Kasvamme mukanasi

Kanssamme voi aloittaa pienesti ilman suuria investointeja. Tarjoamme suurten mainostoimistojen palvelut edullisesti myös pienille yrityksille ja yrittäjille: kotisivut yritykselle, some-markkinointi, Google-mainonta, markkinoinnin automaatio, hakukoneoptimointi, hakukonemarkkinointi, SEO ja SEM hoituu Sitelyn kautta.

Yrityksesi näköiset nettisivut

Tarjoamme kattavat ratkaisut erikokoisten yritysten ja yhteistöjen tarpeisiin. Aloita kanssamme jo tänään!

Älä usko meitä, vaan asiakkaitamme

Tilasin Sitelylta uudet nettisivut ja ajanvarausjärjestelmän. Yhteistyö on sujunut hyvin ja enää minun ei tarvitse itse huolehtia nettisivujen päivittämisestä. Asiakkaat ovat kehuneet selkeitä sivuja.
Tärkeintä meille oli saada visuaaliset nettisivut, joiden kautta asiakkaamme voivat olla suoraan ja vaivattomasti yhteydessä meihin. Sivustosta on tullut meille tärkeä myyntikanava.
Tarvitsimme uudelle yritykselle modernit ja toimivat nettisivut, jotka antavat ammattimaisen ja luotettavan kuvan perheyrityksestämme, ja kasvavat yrityksemme mukana.
Vieritä ylös